Welke (en hoeveel) banners je nodig hebt, hangt samen met waar de banners of video's ingezet gaan worden. Kies je voor een affiliate netwerk, of bijvoorbeeld Google Ads (Google Display Network)? En heb je ook mobiele formaten nodig? Elk netwerk heeft zijn eisen, waar Bannerflash alles van weet. Wanneer je voldoende formaten afneemt, zorg je dat het bereik van de campagne groot is, met veel variatie dankzij formaten met verschillende verhoudingen.

Nee, Bannerflash maakt premium advertising mogelijk tegen scherpe tarieven dankzij specialisatie, ervaring en een effectieve werkwijze. Dit maakt ons uniek! Spotgoedkope, slechte banners maken we daarentegen niet, omdat we daar niemand mee helpen. Resultaat telt en dan is creativiteit en kwaliteit een pré!

Meer info

Jij hebt een belangrijke rol voor het succes van de advertising campagne. De creatieve mogelijkheden zijn afhankelijk van de input. Lever daarom veel (ruwe) input aan; hoe meer hoe beter. Wat we allemaal precies nodig zijn laten we weten.

Het behalen van conversie met de ads (doelen bereiken) heeft met verschillende factoren te maken en is niet precies te voorspellen. Daarnaast is de gecreëerde merkwaarde niet meetbaar. Op basis van marketingkennis en ervaring maakt Bannerflash altijd ads met oog voor alle belangrijke aspecten: techniek, vormgeving, propositie en animatie.

Er zijn veel manieren om digital ads te verspreiden. Vaak wordt er gekozen voor een netwerk of platform, bijvoorbeeld Google Ads, Facebook of een affiliate netwerk. Ze zorgen allemaal voor doelgroepgerichte plaatsingen, die uitstekend meetbaar zijn. Rich Media wordt doorgaans niet in een netwerk ingezet, maar op basis van ingekochte advertentieruimte op een specifieke website.

Het is belangrijk om vooraf vast te stellen wat je wilt bereiken met de banners of video's. Bannerflash zorgt ervoor dat de banners altijd focus hebben op het behalen van je doelen. Denk aan merkwaarde creëren, bezoekers genereren, of retargeting.

Mooie merken verdienen mooie ads

logo image1
logo image2
logo image3
logo image4
logo image5
logo image6
logo image7
logo image8
logo image9
logo image10

Samenwerken of vragen?