Contact - Bannerflash.nl

Contact Bannerflash.nl

Maken we jou ook blij met originele, creatieve banners? Het denken vanuit jouw unieke product of dienst en niet enkel vanuit saaie standaarden, zorgt ervoor dat wij banners maken die eruit springen! Nog vragen hierover? Laat het even weten, want advies geven vinden we ook niet vervelend.

Er is iets misgegaan.. Je kunt ons ook bereiken via onderstaande gegevens.
E-mail verzonden! Wij nemen snel contact met je op.

Leuk om van je te horen!

Omdat je ook snel iets van ons hoort ontvang je binnen één werkdag een reactie van banner expert Roelof Dijkstra. Bellen, appen, mailen, langskomen of een ansichtkaart sturen mag natuurlijk ook!

Bannerflash.nl, Leek, Groningen
Bannerflash.nl
E. info@bannerflash.nl
T. 0594 - 699226
M. 06 - 50925088
Bezoekadres:
Bannerflash.nl (Foleor Multimedia)
Kapteynlaan 25
9351 VG Leek (Groningen)
Volg Bannerflash.nl:
LinkedIn
banner referentie

Victor van der Boom (PMG) vertelt:

Bannerflash.nl is een betrouwbaar en creatief bannerbedrijf. We maken met veel genoegen gebruik van hun diensten. De terugkoppeling is uiterst snel en de banners zijn steevast van hoogwaardige kwaliteit, in elk formaat denkbaar. Een aanrader!

banner referentie1

Hugo Massar (Nedbase) vertelt:

We hebben inmiddels voor meerdere eindklanten banners afgenomen en zijn vooral onder de indruk van de snelheid. Voordat je het weet ligt het concept al in je mailbox en ontvang je keurige bannersets waar klanten heel tevreden over zijn!

banner referentie2

Isabelle Westra (BlooSEM) vertelt:

Sinds 2016 werkt BlooSEM nauw samen met Bannerflash.nl. Een groot voordeel is het snelle reageren en de grote mate van flexibliteit. Bannerflash.nl denkt goed mee, komt zelf met ideeën en beargumenteert deze ook.

banner referentie3

Nicholas Ninaber van Eijben (Nic&Mic) vertelt:

De samenwerking heb ik als zeer positief ervaren, er werd snel gewerkt en het eindresultaat is super! Het eigen initiatief van Bannerflash.nl om met een passende oplossing te komen werd erg gewaardeerd.