Display & Video 360 / DV360 is het geavanceerde display netwerk van Google (voorheen DoubleClick). Waar Google Ads niet alleen op banners is gericht, is Display & Video 360 dit wel. Je koopt programmatic advertentieruimte voor het plaatsen van HTML5 bannersets, maar ook Rich Media en video banners behoren hier tot de mogelijkheden. Ook is het inzetten van slimme banners, met dynamische content geen probleem.

Originele banner creatie

Banners die wij maken voor Display & Video 360 zijn altijd origineel en inventief. DV360 legt geen creatieve beperkingen op, waardoor we altijd tot de beste resultaten komen om het verschil te maken in dit prachtige Google netwerk.

DV360 formaten

Display & Video 360 biedt veel mogelijkheden voor wat betreft formaten en type banners. Naast standaard HTML5 bannersets zet je met hetzelfde gemak Rich Media en video banners in of een bannerset met een productfeed (bijvoorbeeld XML of JSON)

Dynamisch

Heb je een webshop met een sterk wisselend assortiment en/of dagelijks verse aanbiedingen? Gebruik dan DV360 en werk met een feed! Content pas je enkel aan in de feed, waarna dit automatisch wordt doorgevoerd in alle banners. Je hoeft Bannerflash dus niet voor elke wijziging te bellen om een nieuwe set te laten ontwikkelen.

Advertising op z'n best

DV360 Banner ads

Mooie merken verdienen mooie ads

logo image1
logo image2
logo image3
logo image4
logo image5
logo image6
logo image7
logo image8
logo image9
logo image10

Samenwerken of vragen?