Google Ads is het netwerk van Google met een bereik van miljoenen websites (voorheen Adwords). HTML5 Banners inzetten binnen Google Ads is eenvoudig en de resultaten zijn uitstekend meetbaar. Vertel je verhaal aan een groot en doelgericht publiek, op basis van relevante zoekwoorden.

HTML5 Banners op maat

Banners die wij maken voor Google Adwords zijn altijd creatief, op maat gemaakt. Adwords legt geen creatieve beperkingen op, waardoor we altijd tot mooie resultaten komen om het verschil te maken in het Adwords netwerk.

Google Ads netwerk

Na levering van een set Google banners kun je direct live met de banners in het uitgebreide netwerk! Google Ads geeft veel controle over de campagne zoals: meetbaarheid, budget en bereik en plaatsingen. Ideaal is dat het netwerk ook voor een kleiner budget interessant is. Banners in Google Ads worden slim geplaatst, op basis van opgegeven relevante zoekwoorden (in tegenstelling tot Affiliate netwerk, waar banners over het algemeen op relevante websites worden geplaatst.)

Remarketing = King!

Remarketing is een slimme manier van adverteren binnen Google Ads. Het is namelijk zeer effectief: je laat banners zien aan personen die je website of webshop al eerder hebben bezocht. Op een doelgerichte manier kun je eerdere bezoekers opnieuw benaderen met banners die persoonlijke content bevatten en natuurlijk is het ook voor branding campagnes effectief.

Google Ads formaten

Google Ads biedt de mogelijkheid om zo'n 20 verschillende formaten te gebruiken. Voor een goed bereik adviseren we bannersets met 8+ formaten, zeker voor display campagnes die wat langer duren. Voor kortlopende campagnes (bijvoorbeeld maximaal 2 weken) zijn meer formaten acceptabel.

Haal alles uit Google

Google Ads Banners

Mooie merken verdienen mooie ads

logo image1
logo image2
logo image3
logo image4
logo image5
logo image6
logo image7
logo image8
logo image9
logo image10

Samenwerken of vragen?