Voor vrijwel elke doelgroep geldt dat er gebruik wordt gemaakt van mobiele apparaten, waardoor het verstandig is om jouw HTML5 bannerset ook mobiel te vertonen. Er bestaan verschillende formaten die specifiek op mobiele apparaten (voornamelijk smartphones) gericht zijn. Bannerflash.nl zorgt altijd dat de gemaakte creatieve banners ook op mobiele apparaten in volle glorie worden vertoond, voor maximaal resultaat.

Mobiele banner formaten

De ideale formaten voor een HTML5 bannerset zijn 300 of 320 pixels breed. Daarnaast maken we ook diverse Rich Media banners geschikt voor mobiel, door deze uitingen responsive te maken. De meest voorkomende mobiele formaten binnen een HTML5 bannerset:

  • 320x50
  • 320x100
  • 300x50
  • 300x250

Meer over banner formaten

Mobiel vs. standaard banners

Mobiele banners kunnen op dezelfde manier worden ingezet als reguliere banners. Alle banners die we maken hebben de moderne HTML5 techniek als basis. Op technisch gebied doen we voor bepaalde mobiele formaten wel het een en ander (we zorgen bijvoorbeeld altijd dat de bestandsgrootte van een banner buitengewoon klein blijft), maar hier merk je verder niets van!

Meer over HTML5 banners

Retina display

Moderne smartphones hebben allemaal retina schermen, voor een ultra scherpe weergave. Bannerflash.nl maakt de banners altijd geschikt voor retina, zodat de lettertypes niet aan scherpte verliezen op mobiele apparaten. Geen 'blurry' banners meer dus, want die zien we helaas nog wel te vaak en dat gaat ten koste van een kwalitatieve vertoning van de mobiele HTML5 banner.

Mobiele banners

Dezelfde impact!

Mooie merken verdienen mooie ads

logo image1
logo image2
logo image3
logo image4
logo image5
logo image6
logo image7
logo image8
logo image9
logo image10

Samenwerken of vragen?