Bereik je doelgroep met een zeer gerichte boodschap door middel van slimme, dynamische banners. De banner content wordt extern ingeladen door middel van bijvoorbeeld XML of JSON. Ideaal voor het tonen van een snel wisseldend assortiment vanuit een webshop of het aanbieden van vakanties. Regelmatige updates zijn in deze branches noodzakelijk. Door gebruik te maken van dynamische feeds hoef je de banners niet steeds te wijzigen. Ook is interactie mogelijk, waardoor je dus bijvoorbeeld direct vanuit een banner je perfecte vakantie uit kunt zoeken. Slim toch?

XML of JSON, dat is slim!

Vrijwel altijd wordt de content van een slimme, dynamische banner vanuit een XML of JSON feed geladen. Gebruik maken van JSON of XML is de perfecte manier om dit voor elkaar te krijgen. Jij zorgt voor het de feed met de juiste content (bijv. productafbeeldingen, beschrijvingen, prijzen) en wij zorgen ervoor dat de banner altijd de actuele content laadt.

Interactief én dynamisch

Het is mogelijk om dynamsiche content interactief te benaderen. Een leuk voorbeeld is een banner waar je je ideale vakantie direct op kunt zoeken (bekijk deze dynamische banners hier). Zo maak je het wel heel gemakkelijk voor je doelgroep: ze hoeven niet meer te zoeken op de website, maar krijgen direct de juiste vakantie in beeld!

Google Webdesigner

Door gebruik te maken van Google Webdesigner kun je heel eenvoudig werken met dynamische shopping feeds. Het koppelen van de feed is heel eenvoudig en je hoeft zelf geen feeds te programmeren, Dat doet Google voor je!

Adverteer slim

Doe het dynamisch

Mooie merken verdienen mooie ads

logo image1
logo image2
logo image3
logo image4
logo image5
logo image6
logo image7
logo image8
logo image9
logo image10

Samenwerken of vragen?