Het behalen van een goede conversie met de banners (doelen bereiken) heeft met veel verschillende factoren te maken. Bannrflash ontwikkelt HTML5 banners met behulp van een grote doses internet marketingkennis en ervaring, zodat de banners goed in elkaar zitten op de onderdelen: techniek, vormgeving, content en animatie.

Hoe maak je een converterende banner?

De banners die wij ontwerpen zijn altijd gericht op conversie, want naast het opbouwen van merkwaarde kunnen HTML5 banners ook zeker goed converteren. Echter zijn er ook een aantal belangrijke factoren waar het design van een banner geen invloed op heeft:

  • Is het een goed product/dienst?
  • Is de prijs reëel?
  • Is er wel een markt voor?
  • Is de boodschap niet te ingewikkeld?
  • Is de landingspagina ook op conversie gericht?

Wij hebben overigens ook ervaring met het ontwikkelen van landingspagina's, waardoor we van de complete klantreis (funnel) een naadloos geheel maken. Dit zorgt voor een lager 'uitstappercentage', de doelgroep herkent zich overal in jouw product of dienst.

De effectiviteit van verschillende formaten

Een factor om rekening mee te houden tijdens het maken van effectieve banneres is het formaat van elke banner. Binnen een bannerset met meerdere formaten zal niet elk formaat gelijke resultaten behalen. Over het algemeen geldt dat kleinere banners minder kliks opleveren dan banners met een groter oppervlak. Dit is natuurlijk logisch te verklaren: een banner met een groter oppervlak valt meer op. Ook bepaalt een formaat soms al waar een banner het meest wordt vertoond. Een grote billboard (970x250) zal niet worden vertoond op kleine mobile devices. Andersom is een effectieve 320x50 banner specifiek op mobile gericht en zul je deze op desktop vrijwel nooit zien.

Meer over HTML5 banner formaten

Aandacht voor elk detail

Creatieve bannersets moeten er natuurlijk ook goed uit zien en de aandacht trekken. Zonder aandacht geen kliks! Bannerflash maakt gebruik van technieken om ervoor te zorgen dat jouw HTML5 banners overal scherp worden vertoond. Waar je vaak onscherpe teksten ziet op bijvoorbeeld mobiele (retina) apparaten is dit niet het geval bij de sets die wij ontwikkelen. Het design, de content en de animaties doen de rest!

Bannersets worden gezien!

Online bannersets ziet u op uw pc, tablet en mobiele telefoon. Overal dus! Bannerflash maakt banners geschikt voor alle verschillende apparaten. Dankzij de moderne HTML5 techniek in combinatie met javascript hebben we een methode ontwikkeld waarmee we dit mogelijk maken. Conversie is niet afhankelijk van het device waar je adverteert, mits je doelgroeponderzoek doet en je je klanten vindt. Voor B2B marketing is het bijvoorbeeld interessant om op desktops te adverteren, terwijl je ook de aanname kunt maken dat jongeren veelal op mobiel te vinden zijn. Echter is onderzoek ten allen tijde belangrijk, zodat je je strategie op feiten baseert.

Zorgeloos online

Nadat je een geanimeerde bannerset hebt ontvangen is het natuurlijk belangrijk dat deze banners gaan doen wat van ze verwacht wordt. We maken HTML5 bannersets altijd geschikt voor het netwerk waar ze ingezet gaan worden. Na levering kun je zodoende altijd zorgeloos online met de bannerset.

HTML5 Banners

Gericht op conversie!

Mooie merken verdienen mooie ads

logo image1
logo image2
logo image3
logo image4
logo image5
logo image6
logo image7
logo image8
logo image9
logo image10

Samenwerken of vragen?