Banner netwerken

Alle banners die Bannerflash.nl maakt worden volgens de juiste eisen opgeleverd. Na levering kun je dus direct zorgeloos online met de bannerset, in elk denkbaar netwerk of platform. We maken banners voor Adwords, Doubleclick, Affiliate netwerken en vele andere platformen!

HTML5 Bannerset

Adwords banners

Adwords (Google Display Netwerk) is het netwerk van Google met een bereik van miljoenen websites. HTML5 Banners inzetten binnen Adwords is gemakkelijk en de resultaten zijn uitstekend meetbaar.

Lees meer
Rich Media Banners

DoubleClick banners

DoubleClick is een netwerk van Google, volledig gericht op display advertising. Ideaal voor geavanceerde campagnes, zowel op campagneniveau als de mogelijkheden voor het banner ontwerp.

Lees meer

Diverse bannernetwerken

Alleen al in de Benelux zijn er veel verschillende bannernetwerken. Ieder netwerk heeft zijn eigen sterke punten, bijvoorbeeld een groot bereik of juist het bereiken van een zeer specifieke doelgroep in een kleiner netwerk. Het maakt niet uit in welk netwerk je banners in gaat zetten, wij zorgen altijd voor een vlekkeloze integratie en werking.

Adcrowd banners

Adcrowd

Adfactor banners

Adfactor

Affilinet banners

Affilinet

Tradedoubler banners

Tradedoubler

Criteo banners

Criteo

Platform 161 banners

Platform161

Sanoma banners

Sanoma

Sizmek banners

Sizmek

Semilo banners

Semilo

banner referentie

Victor van der Boom (PMG) vertelt:

Bannerflash.nl is een betrouwbaar en creatief bannerbedrijf. We maken met veel genoegen gebruik van hun diensten. De terugkoppeling is uiterst snel en de banners zijn steevast van hoogwaardige kwaliteit, in elk formaat denkbaar. Een aanrader!

banner referentie1

Hugo Massar (Nedbase) vertelt:

We hebben inmiddels voor meerdere eindklanten banners afgenomen en zijn vooral onder de indruk van de snelheid. Voordat je het weet ligt het concept al in je mailbox en ontvang je keurige bannersets waar klanten heel tevreden over zijn!

banner referentie2

Isabelle Westra (BlooSEM) vertelt:

Sinds 2016 werkt BlooSEM nauw samen met Bannerflash.nl. Een groot voordeel is het snelle reageren en de grote mate van flexibliteit. Bannerflash.nl denkt goed mee, komt zelf met idee├źn en beargumenteert deze ook.

banner referentie3

Nicholas Ninaber van Eijben (Nic&Mic) vertelt:

De samenwerking heb ik als zeer positief ervaren, er werd snel gewerkt en het eindresultaat is super! Het eigen initiatief van Bannerflash.nl om met een passende oplossing te komen werd erg gewaardeerd.