Adform banners

Display adverteren via Adform is populair in Nederland! Bannerflash.nl ontwikkelt creatieve HTML5 bannersets op maat voor Adform. Adform biedt naast HTML5 bannersets ook veel mogelijkheden voor Rich Media oplossingen. Wij hebben de ervaring om het maximale uit het Adform platform te halen: creatieve banners met animatie en interactie.

Adform banners

Adform bannerset

Wij maken alle formaten HTML5 banners en Rich Media die gepubliseerd kunnen worden in Adform. De mogelijkheden zijn enorm, ook omdat Adform een eigen HTML studio heeft met basis templates voor onder andere expandable, pushdown, mobile en video banners en interessante 3D Cube banners (zie hieronder en swipe!). Bannerflash.nl heeft de ervaring en kennis om alle mogelijke uitingen voor Adform op maat te ontwikkelen.

Over Adform

Adform opereert internationaal en is gevestigd in Denemarken (het hoofdkantoor staat in Kopenhagen) en in 18 landen actief. Er werken in totaal 800 medewerkers. In Nederland wordt Adform door veel adverteerdes en publishers gebruikt vanwege de vele voordelen die het Adform netwerk biedt: grootschalig, data gedreven, maatwerk oplossingen mogelijk.

Meer weten over Adform? Bezoek site.adform.com

Adform banners nodig?

Start een project

Werkwijze, in het kort

uw wensen
ons concept

uw feedback
ons banner ontwerp

uw banners
uw resultaat

referenties

Mooie merken verdienen mooie banners

banner-1
banner-2
banner-3
banner-4
banner-5
banner-6
banner-7
banner-8