Adwords banners

Adwords (Google Display Network) is het netwerk van Google met een bereik van miljoenen websites. HTML5 Banners inzetten binnen Adwords is gemakkelijk en de resultaten zijn uitstekend meetbaar. Vertel je boodschap aan een groot en doelgericht publiek, op basis van relevante zoekwoorden.

Google Adwords banners

Banners op maat

Banners die wij maken voor Google Adwords zijn altijd creatief, op maat gemaakt. Adwords legt geen creatieve beperkingen op, waardoor we altijd tot mooie resultaten komen om het verschil te maken in het Adwords netwerk.

Google Display Network

Na levering van een set Adwords banners kun je direct live met de banners in het Display Network! Adwords geeft veel controle over de campagne zoals: meetbaarheid, budget en bereik en plaatsingen. Ideaal is dat het netwerk ook voor een kleiner budget interessant is. Banners in Adwords worden slim geplaatst, op basis van opgegeven relevante zoekwoorden (in tegenstelling tot Affiliate netwerk, waar banners over het algemeen op relevante websites worden geplaatst.)

Remarketing = King!

Remarketing is een slimme manier van adverteren binnen Adwords. Het is namelijk zeer effectief, je laat banners zien aan personen die je website of webshop al eerder hebben bezocht. Op een doelgerichte manier kun je eerdere bezoekers opnieuw benaderen met banners die persoonlijke content bevatten en natuurlijk is het ook voor branding campagnes effectief.

Adwords formaten

In totaal biedt Adwords" de mogelijkheid om zo'n 20 verschillende formaten te tonen. Voor een goed bereik adviseren we bannersets met 10+ formaten, zeker voor display campagnes die wat langer duren. Voor kortlopende campagnes (bijvoorbeeld maximaal 2 weken) zijn meer formaten wenselijk.

Adwords banners zien?

Bekijk voorbeelden

Werkwijze, in het kort

uw wensen
ons concept

uw feedback
ons banner ontwerp

uw banners
uw resultaat

referenties

Mooie merken verdienen mooie banners

banner-1
banner-2
banner-3
banner-4
banner-5
banner-6
banner-7
banner-8