Affiliate marketing banners

Online adverteren in een affiliate marketing netwerk betekent dat je je doelgroep effectief bereikt. Je HTML5 banners worden enkel vertoond op websites die aansluiten bij de interesses van je doelgroep. Affiliates (de websites die jouw banners plaatsen) krijgen betaald voor het tonen van jouw advertenties.

Affiliate marketing banners

Collectief voordeel

Een affiliate netwerk heeft relaties met vele websites die weer onderverdeeld zijn in verschillende categorie├źn. Denk aan onderscheid in onderwerp, bijvoorbeeld sport, automotive of wonen, maar ook onderscheid in doelgroep, bijvoorbeeld man of vrouw. Zet je je banners in een affiliate netwerk in dan kun je dus heel gericht je doelgroep bereiken zodat je veel meer relevante clicks krijgt, dan wanneer je HTML5 bannerset willekeurig vertoond wordt.

No cure, no pay

Eigenlijk alle bekende affiliate netwerken werken op basis van 'no cure, no pay'. Je betaalt niet voor een 'view', maar juist per klik of nog beter: per lead of sale. Een view is nietszeggend, terwijl je met een lead of sale echt iets terug krijgt. Bijkomend voordeel is dat de affiliate websites ook willen dat er op jouw banners wordt geklikt; het zijn ook hun inkomsten.

Bekende affiliate netwerken

Er zijn veel verschillende affiliate netwerken, elk met eigen sterke punten. Zo heb je kleinere netwerken die je heel specifiek voor je doelgroep in kunt zetten en er zijn netwerken met enorme databases met websites/publishers waarin elke doelgroep getarget kan worden. Enkele bekende affiliate netwerken:

Affiliate banners zien?

Bekijk voorbeelden

Werkwijze, in het kort

uw wensen
ons concept

uw feedback
ons banner ontwerp

uw banners
uw resultaat

referenties

Mooie merken verdienen mooie banners

banner-1
banner-2
banner-3
banner-4
banner-5
banner-6
banner-7
banner-8