DoubleClick banners

DoubleClick (of DCM) is het geavanceerde display netwerk van Google. Waar Adwords niet alleen op banners is gericht, is Google DoubleClick dit wel. Je koopt programmatic advertentieruimte voor het plaatsen van HTML5 bannersets, maar ook Rich Media en Video banners behoren hier tot de mogelijkheid. Ook is het inzetten van slimme banners met dynamische content geen probleem.

Google DoubleClick banners

Banners op maat

Banners die wij maken voor Google DoubleClick zijn altijd creatief, op maat gemaakt. DoubleClick legt geen creatieve beperkingen op, waardoor we altijd tot mooie resultaten komen om het verschil te maken in het Google DoubleClick netwerk.

DoubleClick formaten

In DoubleClick zijn veel mogelijkheden voor wat betreft formaten en type banners. Naast standaard HTML5 bannersets zet je met hetzelfde gemak Rich Media en Video banners in of een bannerset met een productfeed (bijvoorbeeld XML of JSON)

Dynamisch

Heb je een webshop met een sterk wisselend assortiment en/of dagelijks verse aanbiedingen? Gebruik dan DoubleClick en werk met een feed! Content pas je enkel aan in de feed, waarna dit automatisch wordt doorgevoerd in alle banners. Je hoeft Bannerflash.nl dus niet voor elke wijziging te bellen om een nieuwe set te laten ontwikkelen.

DoubleClick banners zien?

Bekijk voorbeelden

Werkwijze, in het kort

uw wensen
ons concept

uw feedback
ons banner ontwerp

uw banners
uw resultaat

banner referentie

Victor van der Boom (PMG) vertelt:

Bannerflash.nl is een betrouwbaar en creatief bannerbedrijf. We maken met veel genoegen gebruik van hun diensten. De terugkoppeling is uiterst snel en de banners zijn steevast van hoogwaardige kwaliteit, in elk formaat denkbaar. Een aanrader!

banner referentie1

Hugo Massar (Nedbase) vertelt:

We hebben inmiddels voor meerdere eindklanten banners afgenomen en zijn vooral onder de indruk van de snelheid. Voordat je het weet ligt het concept al in je mailbox en ontvang je keurige bannersets waar klanten heel tevreden over zijn!

banner referentie2

Isabelle Westra (BlooSEM) vertelt:

Sinds 2016 werkt BlooSEM nauw samen met Bannerflash.nl. Een groot voordeel is het snelle reageren en de grote mate van flexibliteit. Bannerflash.nl denkt goed mee, komt zelf met idee├źn en beargumenteert deze ook.

banner referentie3

Nicholas Ninaber van Eijben (Nic&Mic) vertelt:

De samenwerking heb ik als zeer positief ervaren, er werd snel gewerkt en het eindresultaat is super! Het eigen initiatief van Bannerflash.nl om met een passende oplossing te komen werd erg gewaardeerd.