IAB banners

Dankzij IAB (voluit: Internet Advertising Bureau) bestaan er standaard formaten voor HTML5 banners, welke wereldwijd worden toegepast. Onze industrie standaarden! De HTML5 bannersets die we maken voldoen aan deze standaarden, zodat de banners correct worden toegepast. Verder houdt IAB een oogje in het zeil voor wat betreft de online banner markt. Adblockers zijn bijvoorbeeld een interessant discussiepunt.

IAB banners

IAB bannerset nodig?

Wij maken banners die voldoen aan alle IAB standaarden, zodat je de banners na levering zorgeloos in kunt zetten. Houden we hier geen rekening mee, dan worden de banners nergens vertoond, omdat websites/publishers zich ook aan deze IAB standaarden houden. Voorbeelden van standaard IAB formaten die populair zijn en je dus overal ziet:

  • 336×280
  • 300×250
  • 300x600
  • 160×600
  • 120×600
  • 728×90
  • 970x250
  • 468×60
  • 320×50
Naast de standaard HTML5 banner formaten maakt IAB ook standaarden voor Rich Media banners. Natuurlijk is de bannermarkt constant in beweging. Regelmatig verschijnen er weer nieuwe interessante formaten.

Display is alijd in beweging

IAB kijkt toe op de ontwikkelingen in bannerland. Display advertsiging is wereldwijd enorm populair en heeft richtlijnen nodig. IAB geeft ook inzicht in ontwikkelingen en publiceert regelmatig statistieken, bijvoorbeeld over hoeveel er jaarlijks wordt gespendeerd aan digitale advertenties. Daarnaast is ook een ontwikkeling als de populariteit van Adblockers een interessant onderwerp.

Meer informatie? Klik hier voor de website van IAB Nederland

IAB banners zien?

Bekijk voorbeelden

Werkwijze, in het kort

uw wensen
ons concept

uw feedback
ons banner ontwerp

uw banners
uw resultaat

banner referentie

Victor van der Boom (PMG) vertelt:

Bannerflash.nl is een betrouwbaar en creatief bannerbedrijf. We maken met veel genoegen gebruik van hun diensten. De terugkoppeling is uiterst snel en de banners zijn steevast van hoogwaardige kwaliteit, in elk formaat denkbaar. Een aanrader!

banner referentie1

Hugo Massar (Nedbase) vertelt:

We hebben inmiddels voor meerdere eindklanten banners afgenomen en zijn vooral onder de indruk van de snelheid. Voordat je het weet ligt het concept al in je mailbox en ontvang je keurige bannersets waar klanten heel tevreden over zijn!

banner referentie2

Isabelle Westra (BlooSEM) vertelt:

Sinds 2016 werkt BlooSEM nauw samen met Bannerflash.nl. Een groot voordeel is het snelle reageren en de grote mate van flexibliteit. Bannerflash.nl denkt goed mee, komt zelf met ideeën en beargumenteert deze ook.

banner referentie3

Nicholas Ninaber van Eijben (Nic&Mic) vertelt:

De samenwerking heb ik als zeer positief ervaren, er werd snel gewerkt en het eindresultaat is super! Het eigen initiatief van Bannerflash.nl om met een passende oplossing te komen werd erg gewaardeerd.