Banner oplossingen

Bannerflash.nl maakt HTML5 Bannersets, Rich Media en Slimme Banners. Creatieve banner ontwerpen in combinatie met originele animaties is ons recept om banners op te laten vallen tussen alle online reclame. We denken altijd actief met je mee en ontwerpen banners die goed scoren op alle belangrijke punten: design, branding, animatie, propositie en conversie.

HTML5 Bannerset

HTML5 bannerset

Bereik meer met een creatieve HTML5 bannerset op maat, die naadloos aansluit op jouw campagne en website. Val op in een display netwerk en/of ga voor effectieve remarketing.

Lees meer
Rich Media Banners

Rich Media

Rich Media banners zorgen voor impact door de interactieve eigenschappen en grote omvang. Spring eruit met een innnovatieve Homepage Takeover of zet een Expandable FloorAd in met uitklapbare content.

Lees meer
Slimme banners

Slimme banners

Kunnen banners slim zijn? Jazeker! Laat je doelgroep gepersonaliseerde, dynamische content zien door gebruik te maken van bijvoorbeeld een JSON of XML feed.

Lees meer

Kennisbank

Bannerflash.nl beheerst alle moderne technieken die nodig zijn om de meest creatieve banner ideeën tot leven te wekken. Door specialisatie en passie voor het vak zijn we blij met de voorsprong die we hebben op het gebied van techniek en werkwijze. Deze voorsprong zie je terug in de creatieve, altijd unieke banners die we op maat maken.

banner referentie

Victor van der Boom (PMG) vertelt:

Bannerflash.nl is een betrouwbaar en creatief bannerbedrijf. We maken met veel genoegen gebruik van hun diensten. De terugkoppeling is uiterst snel en de banners zijn steevast van hoogwaardige kwaliteit, in elk formaat denkbaar. Een aanrader!

banner referentie1

Hugo Massar (Nedbase) vertelt:

We hebben inmiddels voor meerdere eindklanten banners afgenomen en zijn vooral onder de indruk van de snelheid. Voordat je het weet ligt het concept al in je mailbox en ontvang je keurige bannersets waar klanten heel tevreden over zijn!

banner referentie2

Isabelle Westra (BlooSEM) vertelt:

Sinds 2016 werkt BlooSEM nauw samen met Bannerflash.nl. Een groot voordeel is het snelle reageren en de grote mate van flexibliteit. Bannerflash.nl denkt goed mee, komt zelf met ideeën en beargumenteert deze ook.

banner referentie3

Nicholas Ninaber van Eijben (Nic&Mic) vertelt:

De samenwerking heb ik als zeer positief ervaren, er werd snel gewerkt en het eindresultaat is super! Het eigen initiatief van Bannerflash.nl om met een passende oplossing te komen werd erg gewaardeerd.