Display advertising

Behaal fraaie resultaten in een display netwerk met een complete HTML5 bannerset op maat. Naams- of merkbekendheid, goede conversies en het versterken van (offline) marketing campagnes zijn uitwerkingen van effectieve inzet van de banners. Adverteer in het display netwerk van Google Adwords of bijvoorbeeld een affiliate netwerk en bereik uw doelgroep effectief.

HTML5 bannerset

Voor een goed bereik maken we voor ieder display advertising netwerk complete HTML5 bannersets. Wanneer je adverteert met 10 of meer formaten weet je zeker dat uw banner op veel verschillende plekken wordt vertoond en niet aan de aandacht van uw doelgroep ontsnapt. Originele animaties en strakke ontwerpen zorgen dat alle HTML5 banners die in het display advertising netwerk worden vertoond eruit springen!

Display Advertising

Waarom HTML5 banners?

In alle bekende display netwerken kun je adverteren met geanimeerde HTML5 banners of statische banners (bijvoorbeeld .gif of .jpg). HTML5 banners zorgen voor de meeste impact vanwege de mogelijkheden dankzij moderne technieken. Wij zijn goed in het maken van unieke ontwerpen met animaties die de aandacht trekken op een positieve manier. Ook is er interactie mogelijk in de banners, dit varieert van simpele roll-overs tot complexe, verbluffende effecten. Door gebruik te maken van deze voordelen van HTML5, zorgen we ervoor dat jouw campagne meer opvalt in een display advertsing netwerk.

  • Spring eruit met HTML5 banners op maat
  • Gegarandeerd een concept naar wens
  • Zeer snelle werkwijze
  • Betaal niet veel, krijg wel veel

Retargeting

In het display advertising netwerk van Google Adwords is retargeting (of remarketing) een doeltreffend instrument. Bereik eerdere bezoekers van uw website opnieuw en laat HTML5 banners zien. Niet iedereen beslist direct en met retargeting laat je ze alsnog voor jouw product of dienst kiezen. Bannerflash.nl ontwikkelt banners die geschikt zijn voor retargeting in het display netwerk van Google. Retargeting banners hebben vaak een nog specifiekere boodschap dan (algemenere) branding banners, aangezien de doelgroep al bekend is met jouw product of dienst.

Display adverteren begint hier!

Start ook een project

Werkwijze, in het kort

uw wensen
ons concept

uw feedback
ons banner ontwerp

uw banners
uw resultaat

referenties

Mooie merken verdienen mooie banners

banner-1
banner-2
banner-3
banner-4
banner-5
banner-6
banner-7
banner-8