Dynamische banners

Bereik je doelgroep met een zeer gerichte boodschap door middel van slimme, dynamische banners. De banner content wordt extern ingeladen door middel van bijvoorbeeld XML of JSON. Ideaal voor het tonen van een snel wisseldend assortiment vanuit een webshop. Regelmatige updates zijn hierbij noodzakelijk. De banners hoef je namelijk niet te wijzigen, ze zijn dynamisch. Ook is interactie mogelijk, waardoor je dus live je perfecte vakantie uit kunt zoeken. Slim toch?

Dynamische, slimme banners

XML of JSON, dat is slim!

Vrijwel altijd wordt de content van een slimme, dynamische banner vanuit een XML of JSON feed geladen. Gebruik maken van JSON of XML is de perfecte manier om dit voor elkaar te krijgen. Jij zorgt voor het de feed met de juiste content (bijv. productafbeeldingen, beschrijvingen, prijzen) en wij zorgen ervoor dat de banner altijd de actuele content laadt.

Dynamische banners

Interactief én dynamisch

Het is mogelijk om dynamsiche content interactief te benaderen. Een leuk voorbeeld is een banner waar je je ideale vakantie direct op kunt zoeken (bekijk deze dynamische banners hier). Zo maak je het wel heel gemakkelijk voor je doelgroep: ze hoeven niet meer te zoeken op de website, maar krijgen direct de juiste vakantie in beeld!

Online adverteren? Doe het slim!

Start ook een project

Werkwijze, in het kort

uw wensen
ons concept

uw feedback
ons banner ontwerp

uw banners
uw resultaat

referenties

Mooie merken verdienen mooie banners

banner-1
banner-2
banner-3
banner-4
banner-5
banner-6
banner-7
banner-8