Flash banners

Flash is prachtige techniek voor animatie en interactie. Deze techniek is overtroffen door het nog betere HTML5, maar nog steeds een zeer krachtige tool. Flash gebruiken wij nog volop voor banner animatie, al is het eindresultaat van een banner altijd op HTML5 gebaseerd. De animatiemogelijkheden van Flash zijn echter nog steeds buitengewoon goed en ook bruikbaar binnen HTML5 banners.

Flash bannerset

Geanimeerde Flash banners vallen op, het opmerken van beweging zit in ons DNA! Wij maken creatieve Flash banners hedendaags met HTML5. HTML5 is namelijk een betere techniek en levert nog betere banners op dan de geliefde Flash banners. Voor optimale resultaten zet je deze banners bijvoorbeeld in Google Adwords of een affiliate netwerk in.

XML Flash banners

XML Flash banners bieden de mogelijkheid om dynamische content extern te laden. Wanneer je sterk wisselende content hebt, (bijvoorbeeld een webshop in detailhandel, of een dienst met sterk wisselende acties en prijzen) is het inzetten van XML banners de ideale oplossing. Wij verzorgen de integratie binnen Flash, wanneer je zelf zorgt voor een actuele XML feed.

Flash video banners

Flash banners met streaming video (welke extern wordt geladen) trekken de aandacht, al dan niet in combinatie met flash animaties. Deze banners zijn geschikt voor bijvoorbeeld het tonen van trailers of korte video samenvattingen.

Flash? Wij doen meer met HTML5!

Start ook een project

Werkwijze, in het kort

uw wensen
ons concept

uw feedback
ons banner ontwerp

uw banners
uw resultaat

banner referentie

Victor van der Boom (PMG) vertelt:

Bannerflash.nl is een betrouwbaar en creatief bannerbedrijf. We maken met veel genoegen gebruik van hun diensten. De terugkoppeling is uiterst snel en de banners zijn steevast van hoogwaardige kwaliteit, in elk formaat denkbaar. Een aanrader!

banner referentie1

Hugo Massar (Nedbase) vertelt:

We hebben inmiddels voor meerdere eindklanten banners afgenomen en zijn vooral onder de indruk van de snelheid. Voordat je het weet ligt het concept al in je mailbox en ontvang je keurige bannersets waar klanten heel tevreden over zijn!

banner referentie2

Isabelle Westra (BlooSEM) vertelt:

Sinds 2016 werkt BlooSEM nauw samen met Bannerflash.nl. Een groot voordeel is het snelle reageren en de grote mate van flexibliteit. Bannerflash.nl denkt goed mee, komt zelf met idee├źn en beargumenteert deze ook.

banner referentie3

Nicholas Ninaber van Eijben (Nic&Mic) vertelt:

De samenwerking heb ik als zeer positief ervaren, er werd snel gewerkt en het eindresultaat is super! Het eigen initiatief van Bannerflash.nl om met een passende oplossing te komen werd erg gewaardeerd.