HTML5 banners

HTML5 laat alle banners die we maken schitteren. Deze moderne techniek is de basis waarop alles wat we maken is gebaseerd. Het voordeel van HTML5 banners is dat ze geanimeerd zichtbaar zijn op desktop, tablets en mobiele apparaten. Echt overal dus! De mogelijkheden kennen bijna geen grenzen, we hebben dus weinig creatieve beperkingen voor het maken van alle banners.

HTML5 bannerset

Wij ontwikkelen HTML5 Banners in combinatie met Javascript (jQuery). Deze banners worden opgeleverd als HTML5 en hebben dus geen Flash-plugin meer nodig. Dit vergroot de inzetbaarheid van deze geanimeerde HTML5 banners en is ook goed voor de laadtijd (HTML5 is veel sneller dan Flash). We hebben inmiddels de nodige ervaring met het ontwikkelen van HTML5 banners, doordat de vraag steeds verder groeit.

Mobiele HTML5 banners

HTML5 maakt het mogelijk om geanimeerde bannersets ook te vertonen op mobiele apparaten. Dezelfde kwaliteit die u van onze Flash banners al gewend bent, nu ook zichtbaar op mobiele apparaten en tablets in de juiste mobiele formaten. Dit biedt veel creatieve mogelijkheden, voorheen waren alleen statische GIF of JPG afbeelding mogelijk.

Live voorbeelden zien?

Bekijk ons werk

De keuze al gemaakt?

Ik wil HTML5 banners

uw wensen
ons concept

uw feedback
ons banner ontwerp

uw banners
uw resultaat

banner referentie

Victor van der Boom (PMG) vertelt:

Bannerflash.nl is een betrouwbaar en creatief bannerbedrijf. We maken met veel genoegen gebruik van hun diensten. De terugkoppeling is uiterst snel en de banners zijn steevast van hoogwaardige kwaliteit, in elk formaat denkbaar. Een aanrader!

banner referentie1

Hugo Massar (Nedbase) vertelt:

We hebben inmiddels voor meerdere eindklanten banners afgenomen en zijn vooral onder de indruk van de snelheid. Voordat je het weet ligt het concept al in je mailbox en ontvang je keurige bannersets waar klanten heel tevreden over zijn!

banner referentie2

Isabelle Westra (BlooSEM) vertelt:

Sinds 2016 werkt BlooSEM nauw samen met Bannerflash.nl. Een groot voordeel is het snelle reageren en de grote mate van flexibliteit. Bannerflash.nl denkt goed mee, komt zelf met idee├źn en beargumenteert deze ook.

banner referentie3

Nicholas Ninaber van Eijben (Nic&Mic) vertelt:

De samenwerking heb ik als zeer positief ervaren, er werd snel gewerkt en het eindresultaat is super! Het eigen initiatief van Bannerflash.nl om met een passende oplossing te komen werd erg gewaardeerd.