HTML5 banners

HTML5 laat alle banners die we maken schitteren. Deze moderne techniek is de basis waarop alles wat we maken is gebaseerd. Het voordeel van HTML5 banners is dat ze volop geanimeerd vertoond worden op desktop, tablets én mobiele apparaten. Echt overal dus! De creatieve mogelijkheden voor een goed banner concept zijn eigenlijk grenzeloos!

HTML5 bannerset

Bannerflash.nl maakt unieke, creatieve HTML5 Banners met vloeiende animaties. HTML5 banners zijn heel breed inzetbaar, naast desktop zijn ze ook geschikt voor andere devices zoals tablet en mobiel. De laadtijd van HTML5 banners is snel, we houden de grootte dan ook altijd verrassend klein. In de creatieve ontwerpen die we maken staat jouw product of dienst altijd centraal. Ook sluit de maatwerk bannerset met HTML5 animatie altijd naadloos aan op de landingspagina. Adverteer met succes, bijvoorbeeld in Google Adwords of een affiliate netwerk.

Mobiele HTML5 banners

HTML5 maakt het mogelijk om geanimeerde bannersets te vertonen op mobiele apparaten. Mobiele HTML banners zijn in hoge kwaliteit met animatie zichtbaar op alle mobiele apparaten zoals tablets en smartphones. Er zijn een aantal standaard bannerformaten voor mobile targeting: 300x50, 320x50 en 300x250 komen veel voor.

Spring eruit met html5 banners!

Start ook een project

Werkwijze, in het kort

uw wensen
ons concept

uw feedback
ons banner ontwerp

uw banners
uw resultaat

referenties

Mooie merken verdienen mooie banners

banner-1
banner-2
banner-3
banner-4
banner-5
banner-6
banner-7
banner-8