HTML5 banners

HTML5 laat alle banners die we maken schitteren. Deze moderne techniek is de basis waarop alles wat we maken is gebaseerd. Het voordeel van HTML5 banners is dat ze volop geanimeerd vertoond worden op desktop, tablets én mobiele apparaten. Echt overal dus! De creatieve mogelijkheden voor een goed banner concept zijn eigenlijk grenzeloos!

HTML5 bannerset

Bannerflash.nl maakt unieke, creatieve HTML5 Banners met vloeiende animaties. HTML5 banners zijn heel breed inzetbaar, naast desktop zijn ze ook geschikt voor andere devices zoals tablet en mobiel. De laadtijd van HTML5 banners is snel, we houden de grootte dan ook altijd verrassend klein. In de creatieve ontwerpen die we maken staat jouw product of dienst altijd centraal. Ook sluit de maatwerk HTML5 bannerset altijd naadloos aan op de landingspagina. Adverteer met succes, bijvoorbeeld in Google Adwords of een affiliate netwerk.

Mobiele HTML5 banners

HTML5 maakt het mogelijk om geanimeerde bannersets te vertonen op mobiele apparaten. Mobiele HTML banners zijn in hoge kwaliteit met animatie zichtbaar op alle mobiele apparaten zoals tablets en smartphones. Er zijn een aantal standaard bannerformaten voor mobile targeting: 300x50, 320x50 en 300x250 komen veel voor.

Spring eruit met html5 banners!

Start ook een project

Werkwijze, in het kort

uw wensen
ons concept

uw feedback
ons banner ontwerp

uw banners
uw resultaat

banner referentie

Victor van der Boom (PMG) vertelt:

Bannerflash.nl is een betrouwbaar en creatief bannerbedrijf. We maken met veel genoegen gebruik van hun diensten. De terugkoppeling is uiterst snel en de banners zijn steevast van hoogwaardige kwaliteit, in elk formaat denkbaar. Een aanrader!

banner referentie1

Hugo Massar (Nedbase) vertelt:

We hebben inmiddels voor meerdere eindklanten banners afgenomen en zijn vooral onder de indruk van de snelheid. Voordat je het weet ligt het concept al in je mailbox en ontvang je keurige bannersets waar klanten heel tevreden over zijn!

banner referentie2

Isabelle Westra (BlooSEM) vertelt:

Sinds 2016 werkt BlooSEM nauw samen met Bannerflash.nl. Een groot voordeel is het snelle reageren en de grote mate van flexibliteit. Bannerflash.nl denkt goed mee, komt zelf met ideeën en beargumenteert deze ook.

banner referentie3

Nicholas Ninaber van Eijben (Nic&Mic) vertelt:

De samenwerking heb ik als zeer positief ervaren, er werd snel gewerkt en het eindresultaat is super! Het eigen initiatief van Bannerflash.nl om met een passende oplossing te komen werd erg gewaardeerd.