HTML5 bannerset

Wij zijn specialist in het maken van creatieve HTML5 bannersets. We zetten jouw product of dienst altijd centraal en werken niet vanuit saaie standaarden. Alles begint met een sterk concept, het fundament voor een succesvolle bannercampagne. Spring eruit en val op tussen alle andere online reclame!

Creatief & uniek

HTML5 bannersets trekken de aandacht door animaties, het opmerken van beweging zit in ons DNA. Combineer je dit met een strak & uniek ontwerp waarin de animaties naadloos ge├»ntegreerd zijn, dan val je pas ├ęcht op. Dit is wat Bannerflash.nl uniek maakt. Wij streven ernaar om elke HTML5 bannerset zich te laten onderscheiden van de andere online reclame. Wij kijken hierbij een stap verder dan de standaarden die alle banners op elkaar laten lijken. Jij hebt een uniek product of een unieke dienst, dus waarom zou uw bannerset standaard moeten zijn?

Altijd scherp

Creatieve bannersets moeten er natuurlijk ook goed uit zien. Bannerflash.nl maakt gebruik van technieken om ervoor te zorgen dat jouw HTML5 banners overal scherp worden vertoond. Waar je vaak onscherpe teksten ziet op bijvoorbeeld mobiele (retina) apparaten is dit niet het geval bij de sets die wij ontwikkelen.

HTML5 bannerset

Word gezien!

Online banners ziet u op uw pc, tablet en mobiele telefoon. Overal dus! Wij maken bannersetjes geschikt voor alle verschillende apparaten. Dankzij de moderne HTML5 techniek hebben we een methode ontwikkeld waarmee we dit mogelijk maken.

Zorgeloos online

Nadat je een geanimeerde bannerset hebt ontvangen is het natuurlijk belangrijk dat deze banners gaan doen wat van ze verwacht wordt. We maken HTML5 bannersets altijd geschikt voor het netwerk waar ze ingezet gaan worden. Na levering kun je zodoende altijd zorgeloos online met de bannerset.

Complete bannersets op maat!

Start ook een project

Werkwijze, in het kort

uw wensen
ons concept

uw feedback
ons banner ontwerp

uw banners
uw resultaat

referenties

Mooie merken verdienen mooie banners

banner-1
banner-2
banner-3
banner-4
banner-5
banner-6
banner-7
banner-8