Online Marketing

Een goede HTML5 bannerset is natuurlijk slechts een deel van een geheel. Een goede marketing campagne bestaat uit een doordacht concept en verscheidene creatieve uitingen. We maken ons graag druk om jouw digitale campagnes en ontwikkelen ook andere digitale creaties. Denk aan: landingspagina's, animatievideo's en web-applicaties. We werken ook samen met andere vakmannen, voor het complementeren van onze specialisaties.

Animatievideo

Banners bevatten een korte, krachtige boodschap, maar je wilt graag een product of dienst op uw landingspagina (of website) doormiddel van een animatie/video in zijn geheel uitleggen? Wij maken creatieve, duidelijke animatievideo's. Bezoekers zien snel de essentie van je boodschap en hoeven geen lange teksten meer door te spitten.

Landingspagina

Een goede landingspagina is essentieel voor een succesvolle bannercampagne. Goede banners halen veel doelgericht verkeer naar jouw website, maar wat als de landingspagina onoverzichtelijk is en deze bezoekers weer wegjaagt? Helaas komt dit voor en dit willen wij graag voorkomen. We helpen je daarom graag met het ontwikkelen van uw landingspagina, van concept tot realisatie.

Creatieve digitale marketing

Start ook een project

Werkwijze, in het kort

uw wensen
ons concept

uw feedback
ons creatieve ontwerp

uw creative
uw resultaat

banner referentie

Victor van der Boom (PMG) vertelt:

Bannerflash.nl is een betrouwbaar en creatief bannerbedrijf. We maken met veel genoegen gebruik van hun diensten. De terugkoppeling is uiterst snel en de banners zijn steevast van hoogwaardige kwaliteit, in elk formaat denkbaar. Een aanrader!

banner referentie1

Hugo Massar (Nedbase) vertelt:

We hebben inmiddels voor meerdere eindklanten banners afgenomen en zijn vooral onder de indruk van de snelheid. Voordat je het weet ligt het concept al in je mailbox en ontvang je keurige bannersets waar klanten heel tevreden over zijn!

banner referentie2

Isabelle Westra (BlooSEM) vertelt:

Sinds 2016 werkt BlooSEM nauw samen met Bannerflash.nl. Een groot voordeel is het snelle reageren en de grote mate van flexibliteit. Bannerflash.nl denkt goed mee, komt zelf met idee├źn en beargumenteert deze ook.

banner referentie3

Nicholas Ninaber van Eijben (Nic&Mic) vertelt:

De samenwerking heb ik als zeer positief ervaren, er werd snel gewerkt en het eindresultaat is super! Het eigen initiatief van Bannerflash.nl om met een passende oplossing te komen werd erg gewaardeerd.