Online Marketing

Een goede HTML5 bannerset is natuurlijk slechts een deel van een geheel. Een goede marketing campagne bestaat uit een doordacht concept en verscheidene creatieve uitingen. We maken ons graag druk om jouw digitale campagnes en ontwikkelen ook andere digitale creaties. Denk aan: landingspagina's, animatievideo's en web-applicaties. We werken ook samen met andere vakmannen, voor het complementeren van onze specialisaties.

Animatievideo

Banners bevatten een korte, krachtige boodschap, maar je wilt graag een product of dienst op uw landingspagina (of website) doormiddel van een animatie/video in zijn geheel uitleggen? Wij maken creatieve, duidelijke animatievideo's. Bezoekers zien snel de essentie van je boodschap en hoeven geen lange teksten meer door te spitten.

Landingspagina

Een goede landingspagina is essentieel voor een succesvolle bannercampagne. Goede banners halen veel doelgericht verkeer naar jouw website, maar wat als de landingspagina onoverzichtelijk is en deze bezoekers weer wegjaagt? Helaas komt dit voor en dit willen wij graag voorkomen. We helpen je daarom graag met het ontwikkelen van uw landingspagina, van concept tot realisatie.

Creatieve digitale marketing

Start ook een project

Werkwijze, in het kort

uw wensen
ons concept

uw feedback
ons creatieve ontwerp

uw creative
uw resultaat

referenties

Mooie merken verdienen mooie banners

banner-1
banner-2
banner-3
banner-4
banner-5
banner-6
banner-7
banner-8