Remarketing banners

Remarketing = King! Waarom? Omdat het een bewezen techniek is om bezoekers die je website al eens hebben bezocht weer terug te halen. Via Google Adwords kun je iedere banner inzetten als remarketing banner. Vaak verwerken we binnen remarketing (of retargeting) banners een specifieke boodschap, omdat je weet dat de doelgroep al bekend is met de dienst of het product (ze zijn immers al op je site geweest).

Haal ze terug!

Je herkent het vast wel: je bezoekt een website met een interssant aanbod maar toch ga je hier nog niet op in. Later vergeet je dit weer en misschien weet je zelfs de naam van het bedrijf/de website niet meer. Zet het betreffende bedrijf remarketing in, dan zie je de banners nog regelmatig voorbij komen waardoor je er aan wordt herinnerd. Vanzelfsprekend is dit heel effectief, je benadert een doelgroep die jou op eigen initiatief al heeft gevonden. Pas hierbij wel op: te vaak HTML5 remarketing banners laten zien zorgt voor irratatie en kan zelfs resulteren in een negatief effect. Gebruik remarketing met mate.

Dynamische remarketing

Het is goed om je doelgroep op een persoonlijke manier te benaderen met dynamische remarketing banners. Je weet op welke pagina de bezoeker is geweest, dus weet je ook wat hem waarschijnlijk interesseert. Laat de bezoeker nog een tijdje het specifieke product of de dienst zien welke deze al eerder heeft bekeken en haal hem terug naar je site om toch in te gaan op je aanbod.

Controle

Iedereen wil controle over zijn online display advertising campagnes. Met remarketing heb je controle, mits je het met zorg inzet. Laat je remarketing banners niet te vaak zien, in Google Adwords kun je een limiet per dag instellen. Daarnaast moet je dezelfde remarketing banners niet maandenlang aan dezelfde persoon laten zien, want degene die je website heeft bezocht is dan zeer waarschijnlijk niet meer geïnteresseerd. Bereik de irritatiefactor niet!

Remarketing banners inzetten?

Start ook een project

Werkwijze, in het kort

uw wensen
ons concept

uw feedback
ons banner ontwerp

uw banners
uw resultaat

referenties

Mooie merken verdienen mooie banners

banner-1
banner-2
banner-3
banner-4
banner-5
banner-6
banner-7
banner-8