Rich Media

Met Rich Media banners halen we het maximale uit de HTML5 techniek. Naast creatieve animaties is er verfijnde interactiviteit mogelijk. Denk hierbij aan banners die uitklapbaar zijn of een vaste positie rondom een website behouden, waardoor het mogelijk is om de content op een groot oppervlak eruit te laten springen. De impact van deze innovatieve banners is dan ook heel groot.

Expandable banner

Een expandable banner is een interactieve uitklapbare banner met animatie (Flash). De meest voorkomende variant is de FloorAd. Deze Rich Media banner 'klapt uit' na een mouse-over, waarna er met aantrekkelijke animatie veel meer content wordt onthuld dan in een reguliere Flash banner mogelijk is. Door dit dynamische effect vallen dit soort banners goed op, wat de conversie ten goede komt.

Homepage Takeover

Een Homepage Takeover bevat meerdere banners en een achtergrondafbeelding op één pagina, die samen een geheel vormen. De banners nemen de complete homepagina van een website als het ware over, doordat er niet één losstaande banner verschijnt, maar meerdere banners om de vaste website content heen staan. Samen vormen deze Rich Media banners één geheel en vallen ze meer op dan reguliere banners, je kunt er eigenlijk niet omheen. Het is onze uitdaging om hierbij creatieve concepten te bedenken, zodat de losstaande banners een samenhangend geheel vormen.

Rich Media banners

Interscroller

Over impact gesproken: een interscroller verschijnt altijd full-screen(!) tussen de content van een artikel. We voorzien ze van de juiste animaties zodat je er gewoonweg niet omheen kunt. Het bereik van een interscroller is overigens ook enorm, want we maken ze zelfs responsive. Je Rich Media banner verschijnt dus op desktop, tablet en mobiel. Overal dus!

Overige Rich Media uitingen

Naast de veel voorkomende Homepage Takeover en Expandable Rich Media banners, zijn er ook nog vele andere Rich Media formaten, afhankelijk van de mogelijkheden bij uw publisher/website. Hoe gek het formaat of de specificaties van de Rich Media uiting ook zijn, wij houden van een uitdaging. Overige standaardformaten zijn onder andere: Billboard Video, Radical, Skybox etc.

Impact! Dat is Rich Media

Start ook een project

Werkwijze, in het kort

uw wensen
ons concept

uw feedback
ons banner ontwerp

uw banners
uw resultaat

banner referentie

Victor van der Boom (PMG) vertelt:

Bannerflash.nl is een betrouwbaar en creatief bannerbedrijf. We maken met veel genoegen gebruik van hun diensten. De terugkoppeling is uiterst snel en de banners zijn steevast van hoogwaardige kwaliteit, in elk formaat denkbaar. Een aanrader!

banner referentie1

Hugo Massar (Nedbase) vertelt:

We hebben inmiddels voor meerdere eindklanten banners afgenomen en zijn vooral onder de indruk van de snelheid. Voordat je het weet ligt het concept al in je mailbox en ontvang je keurige bannersets waar klanten heel tevreden over zijn!

banner referentie2

Isabelle Westra (BlooSEM) vertelt:

Sinds 2016 werkt BlooSEM nauw samen met Bannerflash.nl. Een groot voordeel is het snelle reageren en de grote mate van flexibliteit. Bannerflash.nl denkt goed mee, komt zelf met ideeën en beargumenteert deze ook.

banner referentie3

Nicholas Ninaber van Eijben (Nic&Mic) vertelt:

De samenwerking heb ik als zeer positief ervaren, er werd snel gewerkt en het eindresultaat is super! Het eigen initiatief van Bannerflash.nl om met een passende oplossing te komen werd erg gewaardeerd.