Over Bannerflash.nl

Bannerflash.nl is in 2009 gestart door Roelof Dijkstra om topkwaliteit banner ontwerp aantrekkelijk te maken voor alle ondernemingen die online reclame maken. Simpel geanimeerde of statische banners zie je helaas nog geregeld, vaak ontworpen zonder idee. Ze zijn saai en maken niet het verschil ten opzichte van alle andere online reclame. Dat kan beter! Bannerflash.nl doet het graag beter.

Creatief & effectief

Creatief en effectief: twee kernwoorden die vanaf de start van Bannerflash.nl centraal staan voor alle relaties die we helpen. HTML5 banners, Rich Media en ook slimme banners, allemaal met hetzelfde doel: het verschil maken! Alles begint altijd met een sterk concept, waar we vanaf minuut één alle aandacht aan besteden. Ook doen we een beroep op onze online marketing kennis om de banners conversiegericht te maken. Door ervaring en veel specifieke bannerkennis werken we ook nog eens heel snel en effectief. In de snelle online wereld wil iedereen snel resultaat halen, dat begrijpt Bannerflash.nl!

Eenvoudige oplossingen resulteren niet in echt creatieve, onderscheidende banners. Gerenomeerde digitale bureaus hebben niet de specifieke bannerkennis en zijn daarom duur. Dat moet beter! Daarom maak ik veel slimme ondernemers blij met topkwaliteit HTML5 banners, tegen aanlokkelijke tarieven dankzij een effectieve, snelle werkwijze.

Roelof Dijkstra - Banner expert

Snel, creatief en effectief

Werkwijze

Banner kwaliteit op #1

Waarom bannerflash.nl?

Feitjes Bannerflash.nl

Het draait niet om kwantiteit bij Bannerflash.nl. Toch zijn we best een beetje trots dat veel relaties uit Nederland en België op onze creativiteit, kwaliteit en specialistische kennis vertrouwen. Deze relaties zijn de reden dat we ons elke dag blijven verbeteren op het gebied van display advertising. Het stimuleert ons om de lat hoog te blijven leggen zodat we kwaliteit kunnen garanderen. Daarnaast willen we het jou zo makkelijk mogelijk maken.

  • Al meer dan 500 unieke banner concepten ontwikkeld.
  • Die concepten zijn vertaald naar zo'n 2.700 banners!
banner referentie

Victor van der Boom (PMG) vertelt:

Bannerflash.nl is een betrouwbaar en creatief bannerbedrijf. We maken met veel genoegen gebruik van hun diensten. De terugkoppeling is uiterst snel en de banners zijn steevast van hoogwaardige kwaliteit, in elk formaat denkbaar. Een aanrader!

banner referentie1

Hugo Massar (Nedbase) vertelt:

We hebben inmiddels voor meerdere eindklanten banners afgenomen en zijn vooral onder de indruk van de snelheid. Voordat je het weet ligt het concept al in je mailbox en ontvang je keurige bannersets waar klanten heel tevreden over zijn!

banner referentie2

Isabelle Westra (BlooSEM) vertelt:

Sinds 2016 werkt BlooSEM nauw samen met Bannerflash.nl. Een groot voordeel is het snelle reageren en de grote mate van flexibliteit. Bannerflash.nl denkt goed mee, komt zelf met ideeën en beargumenteert deze ook.

banner referentie3

Nicholas Ninaber van Eijben (Nic&Mic) vertelt:

De samenwerking heb ik als zeer positief ervaren, er werd snel gewerkt en het eindresultaat is super! Het eigen initiatief van Bannerflash.nl om met een passende oplossing te komen werd erg gewaardeerd.