Over Bannerflash.nl

Bannerflash.nl is in 2009 gestart door Roelof Dijkstra om topkwaliteit banner ontwerp aantrekkelijk te maken voor alle ondernemingen die online reclame maken. Simpel geanimeerde of statische banners zie je helaas nog geregeld, vaak ontworpen zonder idee. Ze zijn saai en springen er niet uit tussen alle online reclame. Dat kan beter! Bannerflash.nl doet het graag beter.

Creatief & effectief

Creatief en effectief: twee kernwoorden die vanaf de start van Bannerflash.nl centraal staan voor alle relaties die we helpen. HTML5 banners, Rich Media en ook slimme banners, allemaal met hetzelfde doel: het verschil maken! Alles begint altijd met een sterk concept, waar we vanaf minuut één alle aandacht aan besteden. Ook doen we een beroep op onze online marketing kennis om de banners conversiegericht te maken. Door ervaring en veel specifieke bannerkennis werken we ook nog eens heel snel en effectief. In de snelle online wereld wil iedereen snel resultaat halen, dat begrijpt Bannerflash.nl!

Eenvoudige oplossingen resulteren niet in echt creatieve, onderscheidende banners. Gerenomeerde digitale bureaus hebben niet de specifieke bannerkennis en zijn daarom duur. Dat moet beter! Daarom maak ik veel slimme ondernemers blij met topkwaliteit HTML5 banners, tegen aanlokkelijke tarieven dankzij een effectieve, snelle werkwijze.

Roelof Dijkstra - Banner expert

Snel, creatief en effectief

Werkwijze

Banner kwaliteit op #1

Waarom bannerflash.nl?

Feitjes Bannerflash.nl

Het draait niet om kwantiteit bij Bannerflash.nl. Toch zijn we best een beetje trots dat veel relaties uit Nederland en België op onze creativiteit, kwaliteit en specialistische kennis vertrouwen. Deze relaties zijn de reden dat we ons elke dag blijven verbeteren op het gebied van display advertising. Het stimuleert ons om de lat hoog te blijven leggen zodat we kwaliteit kunnen garanderen. Daarnaast willen we het jou zo makkelijk mogelijk maken.

  • Al meer dan 500 unieke banner concepten ontwikkeld.
  • Die concepten zijn vertaald naar zo'n 2.700 banners!
referenties

Mooie merken verdienen mooie banners

banner-1
banner-2
banner-3
banner-4
banner-5
banner-6
banner-7
banner-8