Waarom Bannerflash.nl?

Wij onderscheiden ons graag met onze banner ontwerp diensten. Enkele kernwaarden die voor ons belangrijk zijn bij elke opdracht: kwaliteit, conversiegericht, een scherp oog voor detail, naadloze integratie met de landingspagina (en huisstijl) en up-to-date kennis. Met onze overzichtelijke werkwijze maken we het u gemakkelijk, waardoor je na levering direct live kunt met jouw banners.

Kwaliteit op #1

Wij geloven niet in gelimiteerde 'correctierondes'. In de conceptfase stemmen wij de banner altijd naar wens af. Ook geven we graag advies, tijdens het gehele ontwikkeltraject.

Kennis en ervaring

Wij ontwerpen niet blindelings banners, maar gebruiken onze internet marketingkennis en ervaring om een banner te maken die converteert (relevante kliks oplevert).

Snel en effectief

Internet is snel! Daarom wil je niet lang wachten op uw set banners. De gemiddelde levertijd is één werkweek. Wil je sneller dan snel? Spoedopdrachten zijn ook mogelijk!

Specialist in online banners

Wij durven ons online banner specialist te noemen, vanwege de ervaring en kennis die we hebben opgedaan en nog dagelijks groeit. We houden ervan om onszelf te blijven uitdagen, om de beste resultaten te bereiken met elke bannerset. Dit heeft al voor een groot aantal tevreden relaties gezorgd, wat ons motiveert om nieuwe projecten met veel plezier te blijven voltooien.

  • Kennis van alle moderne technieken omtrent banner ontwerp
  • Op de hoogte van ontwikkelingen rond display advertisting

Hoe werken wij?

Effectieve werkwijze

Kies ook voor Bannerflash.nl

Neem contact op
banner referentie

Victor van der Boom (PMG) vertelt:

Bannerflash.nl is een betrouwbaar en creatief bannerbedrijf. We maken met veel genoegen gebruik van hun diensten. De terugkoppeling is uiterst snel en de banners zijn steevast van hoogwaardige kwaliteit, in elk formaat denkbaar. Een aanrader!

banner referentie1

Hugo Massar (Nedbase) vertelt:

We hebben inmiddels voor meerdere eindklanten banners afgenomen en zijn vooral onder de indruk van de snelheid. Voordat je het weet ligt het concept al in je mailbox en ontvang je keurige bannersets waar klanten heel tevreden over zijn!

banner referentie2

Isabelle Westra (BlooSEM) vertelt:

Sinds 2016 werkt BlooSEM nauw samen met Bannerflash.nl. Een groot voordeel is het snelle reageren en de grote mate van flexibliteit. Bannerflash.nl denkt goed mee, komt zelf met ideeën en beargumenteert deze ook.

banner referentie3

Nicholas Ninaber van Eijben (Nic&Mic) vertelt:

De samenwerking heb ik als zeer positief ervaren, er werd snel gewerkt en het eindresultaat is super! Het eigen initiatief van Bannerflash.nl om met een passende oplossing te komen werd erg gewaardeerd.