Werkwijze

In de loop der jaren hebben we een effectieve werkwijze ontwikkeld voor alle banner ontwerp projecten, op gebied van ontwikkeling en klantcontact (transparantie). Hierdoor weet je waar je aan toe bent, er wordt snel geschakeld en efficiƫnt gewerkt. Dit is niet alleen makkelijk voor jou, maar ook voor ons. Daardoor bieden we naast kwaliteit ook scherpe offertes.

Voor wie?

Onze werkwijze is geschikt voor bannerprojecten van verschillende bedrijven en omvang. Wij werken voor bedrijven met nationale bekendheid, maar ook voor het MKB en startende ondernemingen. Tevens werken wij voor verscheidene online marketing- en mediabureaus. Bannercampagnes kunnen zeer gericht worden ingezet. Kortom: ga je serieus aan de slag met display advertising, dan helpt Bannerflash.nl je graag om creatieve, conversiegerichte banners te ontwerpen.

Jouw wensen, ons banner concept

Voordat we beginnen met het banner concept hebben we uiteraard informatie nodig. We hebben hiervoor een aantal vragen waarna we kunnen starten met de conceptfase. Hierbij geldt vaak: hoe meer informatie we ontvangen, hoe meer creatieve mogelijkheden dit ons biedt. Deze fase is dus minstens zo belangrijk als de andere fases. Ook geven we vanaf het begin graag advies, wat we tijdens het hele ontwikkeltraject blijven doen.

Jouw feedback, ons banner ontwerp

In de conceptfase stemmen wij de banner altijd naar wens af. Wij geloven niet in gelimiteerde 'correctierondes', maar streven ernaar om samen met de jou tot het beste bannerconcept te komen. Nadat we feedback van jou hebben ontvangen verwerken we deze in de HTML5 banner. Maar dit doen we niet zomaar: vaak bespreken we bepaalde feedback, wanneer bepaalde feedback niet duidelijk is, of misschien niet goed is om te verwerken. We houden de focus hierbij altijd op de te verwachten conversie. Wanneer we helemaal akkoord zijn over het concept, gaan we aan de slag met het ontwerpen van de complete bannerset.

Jouw banners, uw resultaat!

Doordat we in de conceptfase jouw wensen goed in kaart hebben gebracht en na de feedbackfase akkoord hebben op het concept, zul je merken dat u in de ontwikkelfase rustig achterover kunt leunen. Wij kloppen echter snel weer op de deur, want voor je het weet staat de complete bannerset (of banner) voor je klaar! Met een gemiddelde doorlooptijd van 5 werkdagen ben je snel zichtbaar op het internet, dat is tenslotte de plek waar de resultaten uiteindelijk worden behaald. Nog sneller resultaat behalen? Dan is een spoedopdracht ook mogelijk.

Wat levert deze werkwijze op?

Bekijk ons werk

Vragen over onze werkwijze?

Neem contact op
referenties

Mooie merken verdienen mooie banners

banner-1
banner-2
banner-3
banner-4
banner-5
banner-6
banner-7
banner-8