Adwords (Het Google Display Network, tegenwoordig Google Ads genoemd) is het netwerk van Google met een bereik van miljoenen websites, wat Google marktleider gemaakt op gebied van banner publishing. HTML5 Banners inzetten binnen Adwords is gemakkelijk en de resultaten zijn uitstekend meetbaar. Vertel je boodschap aan een groot en doelgericht publiek, op basis van relevante zoekwoorden.

Google Adwords banners

Google Display Network

Na levering van een set Adwords banners kun je direct live met de banners in het Display Network! Adwords geeft veel controle over de campagne zoals: meetbaarheid, budget en bereik en plaatsingen. Ideaal is dat het netwerk ook voor een kleiner budget interessant is. Banners in Adwords worden slim geplaatst, op basis van opgegeven relevante zoekwoorden (in tegenstelling tot Affiliate netwerk, waar banners over het algemeen op relevante websites worden geplaatst.)

Google Adwords formaten

In totaal biedt Google Adwords" de mogelijkheid om zo'n 20 verschillende formaten te tonen. Voor een goed bereik adviseren we bannersets met 10+ formaten, inclusief alle mobiele formaten. Zeker voor display campagnes die wat langer duren is dit ideaal. Voor kortlopende campagnes (vaak actiecampagnes die maximaal 1 of 2 weken duren) zijn meer formaten wenselijk, omdat de views en kliks in een korter tijdsbestek gerealiseerd moeten worden. We kiezen altijd de meest converterende formaten, dit zijn vaak de grote formaten zoals een 970x250 banner en 300x600 banner en de formaten die veel voorkomen zoals 728x90, 300x250. 160x600 etc. Het is verstandig om de formaten voor mobiele devices altijd mee te nemen (denk aan 320x50, 320x100, 300x250 etc).

Remarketing = King!

Remarketing is een slimme manier van adverteren binnen Adwords. Het is namelijk zeer effectief, je laat banners zien aan personen die je website of webshop al eerder hebben bezocht. Op een doelgerichte manier kun je eerdere bezoekers opnieuw benaderen met banners die persoonlijke content bevatten en natuurlijk is het ook voor branding campagnes effectief.

Banners voor alle publishers

Google Ads banners
dv360 banners
logo image6
logo image2
logo image3
logo image4
logo image5
logo image9
logo image7
logo image8
logo image9
logo image9
logo image9
logo image9
logo image9
logo image1
logo image1
logo image1

Samenwerken of vragen?