DoubleClick (DCM) was het geavanceerde display netwerk van Google en het nu DV360. Waar Adwords niet alleen op banners is gericht, is Google DoubleClick dit wel. Je koopt programmatic advertentieruimte voor het plaatsen van HTML5 bannersets, maar ook Rich Media en Video banners behoren hier tot de mogelijkheid. Ook is het inzetten van slimme banners met dynamische content geen probleem.

DoubleClick banners

Banners op maat

Banners die wij maken voor Google DoubleClick zijn altijd creatief, op maat gemaakt. DoubleClick legt geen creatieve beperkingen op, waardoor we altijd tot mooie resultaten komen om het verschil te maken in het Google DoubleClick netwerk.

DoubleClick formaten

In DoubleClick zijn veel mogelijkheden voor wat betreft formaten en type banners. Naast standaard HTML5 bannersets zet je met hetzelfde gemak Rich Media en Video banners in of een bannerset met een productfeed (bijvoorbeeld XML of JSON).

Dynamisch

Heb je een webshop met een sterk wisselend assortiment en/of dagelijks verse aanbiedingen? Gebruik dan DoubleClick en werk met een feed! Content pas je enkel aan in de feed, waarna dit automatisch wordt doorgevoerd in alle banners. Je hoeft Bannerflash.nl dus niet voor elke wijziging te bellen om een nieuwe set te laten ontwikkelen.

Banners voor alle publishers

Google Ads banners
dv360 banners
logo image6
logo image2
logo image3
logo image4
logo image5
logo image9
logo image7
logo image8
logo image9
logo image9
logo image9
logo image9
logo image9
logo image1
logo image1
logo image1

Samenwerken of vragen?