Ben je niet bang voor extra aandacht voor jouw merk? Maak online indruk met video advertising op Social Media en zelfs offline, bijvoorbeeld via Digital out of Home. We maken fraaie animaties en/of werken met videocontent (aangeleverd of door Bannerflash gemaakt). Ook maken we vaak video ads op basis van al gemaakte HTML5 banners, om je display campagne naadloos door te voeren naar alle kanalen. Zo is je digitale campagne op een effectieve manier overal zichtbaar!

Social media video

Serveer jij saaie, statische ads op Facebook, Instagram, Twitter, YouTube of LinkedIn? Waarom breng je je boodschap niet in beweging met een social media video? Video is 'booming' en wint nog steeds aan populariteit. Vertel een compleet verhaal, val meer op en trek de aandacht van je doelgroep, precies daar waar jij dat wilt. Dit doe je op YouTube bijvoorbeeld met een pre-roll of een korte bumperad, met corporate video ads op LinkedIn en op Facebook en Instagram maak je impact op de tijdlijnen van je doelgroep.

Elk bekend social media netwerk biedt namelijk uitgebreide mogelijkheden om social media video's zeer doelgericht in te zetten. In combinatie met de unieke social media video ads die wij voor je maken zorgt dit voor conversie. Uit de resultaten van de mooie campagnes waar we aan mogen werken blijkt dat video ads vrijwel altijd meer opleveren dan statisch materiaal. Resultaat telt!

Video advertising

Digital out of Home

Zie je overal in de stad posters hangen? Wat zou je ervan vinden om af te stappen van deze traditie en voor bewegend beeld te kizen? Abri campagnes met Digital out of Home video's zijn hot, je ziet ze tegenwoordig overal. Kleine formaten op bushokjes en ook mega grote schermen op gebouwen van meters breed. Het voordeel is dat deze abri's programmatic ingezet worden, waardoor je de volledige controle over je campagne hebt. Eigenlijk is het vergelijkbaar met een online campagne, waardoor je ook hier aan goede conversie mag denken. Benut de kracht van Digital out of Home met impactvolle video's.

Animatievideo

Wij vertalen de boodschap van jouw reclamecampagne naar een flitsende animatievideo. Met animatie vertellen we een ingewikkeld verhaal kort en krachig. Aandacht telt! In tegenstelling tot statische afbeeldingen trek je met een animatievideo de aandacht op ieder gewenst kanaal (online of offline). Dit zorgt voor extra engagement waardoor de conversie van je campagne enorm wordt verhoogd.

Commercial

Jouw reclameboodschap op film? Bannerflash begint bij de basis. Dit betekent content maken (filmen) waarmee we de boodschap perfect naar het beeldscherm brengen. Pakkende, unieke commercials, altijd op basis van een creatief script. Zet je commercial in op Facebook, Instagram, andere social media kanalen of zelf offline (bijvoorbeeld Digital out of Home).

Start de beweging

Video ads

Mooie merken verdienen mooie ads

logo image1
logo image2
logo image3
logo image4
logo image5
logo image6
logo image7
logo image8
logo image9
logo image10

Samenwerken of vragen?